Nike gjøre bare ikke det med tapt salg år i Kina

De vant turneringen Clausura 2013 og har 11 mesterskapstitler samlet, knytte merke for de fleste mesterskap i meksikansk ligaen historie. Club America vil spille hjemme denne sesongen i en slående nye kit. Design er en videreutvikling av en tidligere kit båret av Club-Amerika på 1980-tallet, en tid da de vant fem meksikanske seriemesterskap, som er kjent som La nike gratis 5.0 Decada Dorada (The Golden tiår). Nye hjem skjorten er i den tradisjonelle gule klubber og har dype chevron grafikk som består av et falmet blå prikk-mønster. Dette er ferdig med rød trim tatt direkte fra 1980-tallet kit. Skjorten har også en gul crossover v-hals og blå trim på håndjern på ermene. Innsiden av halsen på hjem skjorten er en Fortsett å lese dette… blå limt vevd etikett med en stor “A” med profilen av en ørn innebygd i toppen, som representerer en av klubbene kallenavn Aguilas (Eagles). Hjem shorts er gule med en tynn blå stripe langs sidene, mens sokkene er gule med en lav blå bånd øverst og klubber initialene på forsiden.

(NYSE:NKE) serielt. Mest påfallende $305 – millioner dollar kjøpesummen viste seg for å være en svært effektiv investering for Nike, som i dag, det høster inntekter over fire ganger som beløp hvert år fra Converse. Selskapets totale inntekter, var som rapportert av NIKE, Inc. (NYSE:NKE) for 2012, $1.32 milliarder. NIKE, Inc. (NYSE:NKE) ofte kjøpe ikke andre selskaper for å supplere sin Swoosh-merkede inntekter, og det øvelser disiplin i beskjæring oppkjøp som ikke oppfyller forventningene. I det siste året, Nike avhendet sin velkjente Umbro og Cole Haan merkevarer, for å fokusere på bare fire merker: Nike, Jordan, Converse og Hurley surf-slitasje linje.

EDT 17 juli 2013 Tiger Woods går til 1700 grønne under en praksis runde onsdag. (Foto: Leo Mason, USA i dag idrett) Historien høydepunkter Nike kunngjorde onsdag det har fornyet sin påtegning avtale med Tiger Woods Sergio Garcia sier mennesker i Europa har gått videre fra den kontroversielle bemerkningen “jeg definitivt føler at alle har flyttet på,”og det er flott”SHARECONNECT 6 TWEET COMMENTEMAILMORE GULLANE, Skottland (AP) Nike var en av få sponsorene som stakk av Tiger Woods etter en mye omtalt episode føljetong utroskap i 2009. Selskapet kunngjorde onsdag det fornyet en påtegning avtale med golfspiller som begynte i 1996, da han ble proff. Vilkårene i kontrakten ble ikke avslørt. TIGER WOODS: Han sier han er klar “Han er en av Nikes mest ikoniske utøverne, og har spilt en integrert del i Nike Golf vekst siden begynnelsen,” sier selskapet i en uttalelse. FLYTTE på: Vitser om Sergio Garcia og stekt kylling, veldig populært med noen fans på forrige måneds US Open, tilsynelatende ikke er et fast innslag i britiske dietter.

Tidligere, i tredje plass spillet bombarderes USA Midtvesten en kort overlot USA øst troppen 133-108, med fire spillere som scoret 20 poeng eller mer. En trio av Michigan offerees/mål deltatt i den årlige begivenheten – del av Nike Elite Youth Basketball-serien – som fant sted juli 17-20 ved Trinity Washington University i landets hovedstad. St. Louis standout Jordan Barnett (Rivals.com nr. 86) så de fleste handlingen av de tre på turneringens siste dagen, å se 22 minutter for laget sitt USA Midtvesten. Lite fremover chipped i syv poeng og sju rebounds på 3-6 skyting, legge til en blokk, i seier.

Om NIKE, Inc. NIKE, Inc. basert i nærheten Beaverton, Oregon, er verdens ledende designer, markedsfører og distributør av autentisk atletiske sko, klær, utstyr og tilbehør for et bredt utvalg av sports- og fitness-aktiviteter. Heleide NIKE, Inc. datterselskapene er Converse Inc., som design, markedsfører og distribuerer atletisk livsstil sko, klær og tilbehør og Hurley International LLC, som design, markedsfører og distribuerer surfe og ungdom livsstil sko, klær og tilbehør. For mer informasjon, besøk http://www.nikeinc.com og følg @Nike. http://CTS.businesswire.com/CT/CT?ID=bwnews&sty=20130722006143r1&SID=cmtx6&distro=NX kilde: NIKE, Inc.

Den virkelige morsomt startet da gutter og jenter delt opp i åtte grupper (fire grupper av gutter) og fire grupper av jenter, og roterte gjennom fire kombinerer øvelser spurter, shuttle kjører, vertikaler og og makt medisin ball kaste. SPARQ trenere forskjøvet øvelser for å matche lacrosse talenter (en 20-verftet sprint i stedet for den tradisjonelle 40-yarder, en 5-10-10-5 shuttle kjører i stedet for tradisjonelle 5-10-5). Spillerne traff øvelser som er vanskelig. Beste ballen kaste jeg så kom fra Cade Van Raaphorst (ørken Vista, Ariz. hertug) han var snill nok til å bære våre gPro kamera for dagen og Joel Tinney (Culver Academy, ind/Johns Hopkins) var en speedster i spurter og smidighet øvelser, men det var bare et lite utvalg av gutt som drepte det på øvelser (resultatene vi tror vil bli lagt ut en gang før slutten av turen). Etter en rask pause, spillerne jobbet gjennom fire neste nivå øvelser ved hjelp av spesialutstyr hekk, flybuss stiger, makt medisin baller og sprint belter. James skjønt, nevnt på slutten dager at disse øvelsene kan gjøres hjemme bruker hva utstyret de hadde tilgjengelig skjorter, sko, tennisballer, badehåndklær, melk mugger fylt med sand og mer. Nike idrettsutøvere Max Seibald, Kyle Harrison, Sean Delaney, Jeremy Thompson var på hånden for å hjelpe med øvelser, sammen med high school trenere John Nostrant (Haverford, PA) og Bobby Wynne (Salisbury skolen, Conn.).

Å gjøre vondt verre, er Nike kne-dypt i usolgte varer etter en anslått post-OL salg bump ikke materialisere. Atten måneder siden, var Nike så bullish på Kina den spådde salg det ville doble til $4 milliarder i fire år. Nå står det at Kina salg vil sannsynligvis falle for de neste Besøk hjemmeside to kvartaler, Sjekk den ut som ville gjøre det fem på rad. Du må være en smartere forhandler nå, sa Camilo Lyon, en analytiker for Canaccord Financial Inc. i New York som anbefaler holder aksjene. Forbrukeren er nå blitt mer utdannet og globale og solgt til mye mer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s